Hirdetés

A Batman Arkham játékok egykori fejlesztője beleállt James Gunnba az egyik döntése miatt

|

A Rocksteady egyik volt munkatársa nonszensznek tartja Gunn egyik bejelentését.

Hirdetés

A DC Studios vezetői Peter Safran és James Gunn tegnap leleplezték, hogy milyen filmekkel és sorozatokkal indul a megreformált DC filmes univerzum (és szót ejtettek olyan ismert projektekről is, mint a Robert Pattinson-féle Batman folytatása, a kukázott Batgirl és a közelgő The Flash). 

Míg sokan örültek a bejelentett címeknek és lehetőséget láttak abban, hogy ismert karaktereket más szemszögből vagy történetekben ismerjünk meg, addig bőven voltak olyanok is, akik érdektelennek tartották a DC filmes és sorozatos jövőjét, vagy éppen még mindig nem bocsátották meg Henry Cavill elküldését. Gunn és Safran azonban nem csak a rajongóktól kaptak kritikát, a játékiparból is. 

Hirdetés

Ugyanis az egyik döntés, amit Gunnék meghoztak, az volt, hogy szeretnék, ha a jövőbeli DC-filmeknél, animációs alkotásoknál és videojátékoknál ugyanazokat a színészeket alkalmaznák a megegyező karakterek esetében, vagyis ha például készülne Aquaman-játék és animációs film, akkor azok Jason Momoa bevonásával valósulnának meg. Ennek azonban a Rocksteady Studios volt munkatársa, a Batman Arkham szérián is dolgozó Del Walker nagyon nem örül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Walker Twitteren fakadt ki, mivel szerinte Gunn ezzel nehéz helyzetbe hozza a szinkronszínészeket: 

"Soha többé nem fogok egy DC-címen sem dolgozni, ha ezt meglépik. Elment az eszed, ha azt hiszed, hogy Hollywood felülmúlhatja Tara Strong Harley-ját vagy bármelyik szinkronszínészt. Ezek az írók és színészek mindenből 100 verziót csinálnak. A fülkében 600 sornyi párbeszédet mondanak el, csak hogy a végén a játékba bekerüljön a 20 legjobb. Azt hiszed, hogy Robert Pattinsont ráveszed arra, hogy túltegyen egy szinkronszínészen? Ugyanannyiért? Sok szerencsét. A videojátékok és rajzfilmek nem 2 órás Pixar-filmek. Ezek a médiumok több ezer sort használnak, órákig tartó dialógusokat. "

A fejlesztő elmondta, hogy csak két filmszínészt látott, akik lépést tudtak tartani: Mark Hamillt Jokerrel és Haley Joel Osmentet Sorával (Kingdom Hearts), de ők is teljes értékű szinkronszínésszé váltak és évekig szinte nem is foglalkoztak mással. A reakciók alapján Walker véleményét más fejlesztők és színészek is osztják: előbbiek szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy a stúdiók képesek lesznek ezt véghezvinni, utóbbiak pedig nem örülnek, hogy a DC munkát vesz el tőlük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)