Hirdetés

A Batman: Arkham játékok rajongói azt játsszák, hogy megjelent egy új rész, és véleményezgetik

|

A Batman: Arkham World csak a redditezők képzeletében létezik, de ők nagyon beleélték magukat.

Hirdetés

Érdekes módja az új Arkham játék hiányával való megküzdésnek, hogy úgy teszünk, mintha mégis lenne, és elmondjuk, mit gondolunk róla. Ezt találta ki most magának a Batman Arkham subredditjének közössége, akik hetek óta azt játsszák, hogy a Batman: Arkham World már megjelent, és elmondják, mi volt a kedvenc pillanatuk benne. 

A játékosok annyira beleélték magukat, hogy nem létező karaktereket találtak ki, és már azokon is poénkodnak, akik tagadják az Arkham World létezését. A névvel egyébként nem rajongók álltak elő, a 2011-es Video Game Awardson Joker úgy "vette át" a legjobb karakternek járó díjat, hogy egy Batman: Arkham World Script feliratú mappát is előhúzott, ami már azelőtt a jövőről való spekulálásra késztette a franchise iránt érdeklődőket, hogy az Arkham City megjelent volna.

Hirdetés

Az Arkham World, ami "augusztus 2-án ünnepelte megjelenésének első évfordulóját", úgy él a közösség képzeletében, mint minden idők legjobb szuperhősös játéka. Van, aki azokat a küldetéseket kedvelte, amikben Alfredként játszhat, mások a Darth Vader bossfightért rajongtak vagy a Pókember-crossovert dicsérték.

Kotaku beszámolója szerint az ötletet a Titanfall subreddittől vették, ahol meg azt játsszák, hogy a Titanfall 3 jelent meg.

Mindenesetre két, Batmanhez kapcsolódó játék megjelenését várhatjuk a közeljövőben: az október 25-én érkező Gotham Knightsot a Warner Bros. Montréal készíti, és nem az Arkham-verzum része, míg a Rocksteady a Suicide Squad: Kill the Justice League-en dolgozik, és nem tudni, hogy szerepelni fog-e benne a denevérember.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)