Hirdetés

A Battlefield 2042 új pályája egy szívmelengető utalást rejt

|

Bár hihetnénk abban, hogy ez egy új bejelentés előfutára...

Hirdetés

A DICE nagyon szeret utalásokat rejteni a Battlefield csatatereire, már csak azért is, mert van hova. Nincs ez másképp most sem, és a Battlefield 2042 új pályáján is elrejtettek egy apróságot, ami sokakból fog kellemes emlékeket előrángatni.

Az új helyszínen ugyanis rejtőzik egy pár piros-fehér cipő, amit minden Mirror's Edge-játékos már távolról felismerhet.

Hirdetés

A DICE a 2000-es évek végén próbálkozott meg a meglehetősen eredeti játékkal, ami sajnos nem aratott akkora sikert, mint amekkorát érdemelt volna. A Mirror's Edge a lövöldözés helyett a lendületes mozgásra koncentrált: ugráltunk és futottunk órákon keresztül hatalmas felhőkarcolók tetején, hogy meglógjunk a zsaruktól és fontos hírvivői lehessünk egy szerveződő lázadásnak. A Mirror's Edge és a Mirror's Edge Catalyst csodálatos élményt kínáltak, még ha a történetük nem is volt maradandó; a játékokról a DICE láthatóan nem feledkezett meg.

Az easter egg egyébként azért született, mert a közösségi menedzser, Kevin Johnson a Mirror's Edge stílusát látta az új pálya dizájnterveiben. Sajnos ez kizárja a folytatás belengetésének lehetőségét, de mi már annak is örülünk, ha valaki emlékszik még Faithre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)