Hirdetés

A Bethesda reagált a srácnak, aki kupakokkal akart fizetni a Fallout 4-ért

|

A Bethesda végre válaszolt annak a fiatalembernek, aki 5 kilónyi kupakkal rendelte elő a Fallout 4-et. Szerintetek sikerült neki?

Hirdetés

Ugye emlékeztek még arra a srácra, aki a Bethesda marylandi irodájába postázott több ezer kupakot, hogy így rendelje elő a Fallout 4-et? A cég most végre válaszolt neki.

GatorMacheteJr úgy döntött, hogy a hosszú évek alatt összegyűjtött sörös és üdítős kupakjait összecsomagolja és kiküldi a Bethesdának, hogy eltéveszthetetlenül falloutos módon rendelje elő a Fallout 4-et. A srác azt ígérte, hogy a imgur oldalán beszámol majd minden fejleményről.

Most kiderült, hogy a Bethesda természetesen a megjelenés napján elküldi neki a játék egy példányát. Kicsit furcsa is lett volna, ha nem, hiszem alig van olyan online gamer oldal, amelyik ne hozta volna le a történetet. A Bethesda közösségi vezetője, Matt Grandstaffegy Tweetben erősítette meg, hogy "sörszagú az irodája", illetve, hogy elküldik Gatornak a Fallout 4-ét, hiszen ő volt az első, aki kupakokkal fizetett érte. 

Ezzel nyilván elejét akarják venni annak, hogy most mindenki nekiálljon kupakokkal telepakolt csomagokat küldözgetni a cég főhadiszállására.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)