Hirdetés

A Black Mirror legmerészebb húzását másolja a Silent Hill: Ascension, itt az első trailer

|

A közönség döntései alakítják majd a Konami által interaktív élményként definiált alkotás eseményeit.

Hirdetés

Tavaly októberben a Konami felfedte, hogy több Silent Hill projekt is készül a felügyeletével: jön a Silent Hill 2 remake a Bloober Teamtől, a Silent Hill Townfall a No Code Entertainment fejlesztésében, a Return to Silent Hill mozifilm és a két média között elhelyezkedő Silent Hill Ascension, amelyet egy olyan interaktív élménynek írtak le akkor, amin több vállalat - a Genvid, a J.J. Abrams vezette Bad Robot Games, a Behaviour Interactive és a dj2 Entertainment - is dolgozik. 

A minap egy informátor megszellőztette, hogy a napokban több Silent Hill projekt is bemutatkozhat, és úgy tűnik, hogy már meg is érkezett az első fecske a Silent Hill Ascension képében. 

Hirdetés

A hivatalos információk alapján ez egy interaktív streaming sorozat lesz, amely még idén elrajtol, de egyelőre nem tudni, hogy melyik streamingszolgáltatón keresztül. A koncepció szerint több főszereplőt követhetünk majd figyelemmel a világ különböző pontjain, akiket nemcsak a bűntudatuk és félelmeik gyötörnek, hanem új és félelmetes szörnyek is. Hogy ki marad életben közülük, a megmaradtak megváltásra találnak, elkárhoznak vagy szenvedni fognak, azt még a projekt készítői sem tudják, ugyanis a nézőkön fog múlni: milliók döntései határozzák majd meg a széria alakulását, a globális közönséggel együtt közvetlenül és folyamatosan befolyásoljuk a sztorit. 

A további részletekre még várnunk kell, de Chris Amaral, a Bad Robot Games művészeti igazgatója elmondta, hogy mindent megtettek azért, hogy (rém)álomszerű világot teremtsenek részletesen kidolgozott karakterekkel, részletgazdag környezettel, túlvilági szörnyekkel, magával ragadó atmoszférával és olyan hang- és látványvilággal, amire nagyon büszkék. Szerinte olyasmit hoztak létre, ami egyszerre hamisítatlan Silent Hill, mégis teljesen egyedülálló a franchise-ban. 

Az elmondott infók alapján hasonló sorozatra számíthatunk, mint amit a Netflix meglépett a Black Mirror: Bandersnatch-csel, csak nagyobb léptékben. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)