Hirdetés

A Blizzard kiadott egy tündérszerelést a World of Warcrafthoz, a rajongók azóta is gúnyolják

|

A játék mikrotranzakciós üzletébe került transmog szerelést nem mindenki fogadta őszintelelkesedéssel.

Hirdetés

Amikor 10 perccel ezelőtt kijelentkeztem a stormwindi portálteremből, akkor legalább 5 tündérpizsamás Warrior vett körül. A kedden megjelent új mikrotranzakciós szerelés, a Sprite Darter's Wings láthatóan népszerű lett sokak körében, de legalább annyian, ha nem többen vannak azok, akik gyűlölik mind a cuccot, mind azt, hogy extra pénzbe kerül.

A World of Warcraft még mindig egy havidíjas MMORPG, így minden alkalommal, amikor egy új hátas vagy egy állatka kerül a mikrotranzakciós boltba, akkor egységes kiborulás van internetszerte. Most egy kicsit nagyobb a parádé, mint általában, mivel ez az első olyan teljes transmog szett, amit csak pénzért lehet megvenni (a tavalyi BlizzCon pizsi kivétel, az nem került be a boltba).

Hirdetés

A felhördülés mértékét egyébként valószínűleg az is megtolja, hogy egy elképesztően giccses szerelésről van szó.

A 8 részes jelmez 20 euróba kerül, de ha befizetünk 6 hónapra (vagy egyébként is félévenként megújuló, aktív előfizetésünk van) akkor ingyen megkapjuk. Ettől függetlenül a Reddit persze szétmémelte az egészet.

Let's help Blizz fund Shadowlands. from r/wow

Blizzard when they release yet another thing to the cash shop from r/wow

Hey kids! Wanna buy some transmogs? from r/wow

This. THIS is what makes this feel so bad. from r/wow

Persze nem mindenki utálja a szerelést, már csak azért sem, mert rengetegen ingyen kapták a már meglévő előfizetésükhöz.

A 2005. óta változatlan havidíj mellett nem annyira meglepő, hogy néha felbukkannak hasonló cuccok a mikrotranzakciós részlegen. Tekintettel arra, hogy a kitartó előfizetőknek ez ingyen van, és hogy arannyal vásárolható WoW Tokennel is ki lehet váltani a 20 eurós vételárat, azért nem akkora tragédia ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)