Hirdetés

A BlizzCont is online rendezik meg, de nem 2020-ban

|

Egy kicsit kifutottak az időből, így a BlizzCon csak a jövő év elején kerül megrendezésre, de így legalább nem kell teljesen lemondanunk róla.

Hirdetés

A COVID-19 rendesen térdre kényszerítette az összes gaming rendezvényt. Szinte minden stúdió és kiadó saját, online megrendezett eseménnyel pótolta a nagy E3-as és hasonló szerepléseket. A Blizzardnál sem lesz ez másképp, bár ők már kicsit kifutottak az időből. Az őszre tervezett BlizzCon 2020 elmarad, illetve inkább csak csúszik, és helyette egy digitális buli lesz megtartva valamikor a 2021-es év elején.

Hirdetés

A hír az Activision Blizzard befektetői tájékoztatójáról érkezett, ahol az elnök, J. Allen Brack nyilatkozott a helyzetről:

"Azt tervezzük, hogy a BlizzCon szellemiségét egy virtuális eseményben hívjuk elő, valamikor a következő év elején. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy ennyire elkötelezett és aktív rajongóink vannak, akik mindig kíváncsiak arra, hogy éppen min dolgozunk. Mi is alig várjuk, hogy megoszthassuk velük a csapataink projektjeit."

Míg sok kiadónak jelentett komoly kihívást az online formátum, addig ez a Blizzardnál valószínűleg nem lesz probléma. Ők ugyanis minden évben kínáltak otthonról élvezhető BlizzCon tartalmakat a Virtual Ticket rendszeren keresztül, így valószínűleg nem lesz túl nagy nehézség számukra összehozni egy teljesen streamre épített tájékoztatót sem.

Hogy mit fognak bemutatni, az már más kérdés. Mire a BlizzCon 2021 (vagy bármilyen néven is fusson a buli) megrendezésre kerül, addigra az új World of Warcraft kiegészítő, a Shadowlands már régen megjelenik, de ott van még a Diablo IV, amiből eddig viszonylag keveset láttunk, de akár az Overwatch 2 megjelenési dátumára is számítanánk (már ha addig nem az nem fut be). A Diablo Immortal is szépen fejlődik, de annak a megjelenési dátuma is kérdéses, így az is felbukkanhat majd a bejelentések között.

Ti mire tippelnétek, mi vár majd ránk a következő digitális Blizzard rendezvényen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)