Hirdetés

A Bloodborne és a Szezám utca keveréke egyszerre hátborzongató és csodálatos

|

Azonnal játszanánk egy olyan különleges Bloodborne kiadással, melyben a Szezám utca lényeinek eltorzult másait kellene lekaszabolni.

Hirdetés

A Kotaku Fine Art rovatában bukkantak fel az alábbi elképesztően hangulatos (már persze, ha az ember nem veti meg az efféle hangulatot) képek, melyeken a Bloodborne világába ültették át a Szezám utca alapvetően végtelenül cuki, itt viszont hajmeresztően félelmetes szereplőit. 

Sütiszörny és barátai horrorfilmek vagy rémálmok főszereplőivé is válhatnának ilyen küllemmel. A grafikákért Yong Yi Lee-nek kell hatalmas hálával tartoznunk, le a kalappal előtte.

Hirdetés

Az alábbi galériában megtaláljátok a "Bloodborne x Sesame Street" projekt összes elkészült képét. Kellemes borzongást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)