Hirdetés

A Bloodborne szörnyeiként rajzolta meg a Muppeteket egy rajongó

|

Nem feltétlenül szerettünk volna Breki kalandjaira így visszagondolni, de most már mindegy.

Hirdetés

Az internet népének az az egyik kedvenc hobbija, hogy megfogja az ártatlan gyerekkorunkat, és addig tekergesse azt, amíg valami szürreális nem lesz belőle. Ezúttal Sam O-nak köszönhetjük a legújabb rémálmainkat, aki a Muppet-show közkedvelt figuráit formálta rémséges szörnyekké.

A Bloodborne vizuális stílusa egyébként a mai napig megihleti a művészeket, így nem is csoda, hogy születnek ilyen jellegű alkotások, ám arra sosem számítottunk volna, hogy ezt valaha Brekivel, a békával is megteszik.

Hirdetés

Sam O "Muppetborne" gyűjteménye finomabb színekkel és kiadós 3D-s rendereléssel akár egy horrorjátékba is beillene. Az biztos, hogy az általa újragondolt karakterek nagyobb sikert aratnának, mint a Micimackós katasztrófa.

Ha valaki nem tudná, a Bloodborne a FromSoftware egyik legkiválóbb játéka, aminek legnagyobb hibája, hogy még mindig PlayStation-exkluzív. Nem tudjuk, hogy milyen vérszerződést kötött a Sony a srácokkal azért, hogy ez a csoda továbbra se legyen elérhető PC-n, de reménykedünk benne, hogy az alku nem örökre szólt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)