Hirdetés

A Bohemian Rhapsody dallamára komponált hullámvasút az egyik legjobb dolog, amit ma láthatsz

|

Vannak, akik még mindig nem engedték el a RollerCoaster Tycoon 2-t, és csodálatos dolgokat alkotnak benne.

Hirdetés

A RollerCoaster Tycoon sorozat első részei sokunk fiatalkorában játszottak fontos szerepet, és ma is érdemes őket elővenni - bár a Planet Coaster is fantasztikus, sőt, jobb, mint bármi, amit az Atari az elmúlt években az RCT szériához hozzáadott.

Hirdetés

ChuggersRCT sem engedte még el a RollerCoaster Tycoon 2-t, szabadidejében megalkotott egy olyan hullámvasutat, ami tökéletesen illeszkedik a Queen klasszikusához, a Bohemian Rhapsodyhez, sőt, annak szövegrészleteit is tartalmazza. Nézzétek meg az alábbi videót, és megértitek, miért fantasztikus ez, vagy ha igazán extrémek vagytok, töltsétek le a pályát, éljétek át magatok az élményt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)