Hirdetés

A Borderlands film hű adaptációnak tűnik az első ízelítője alapján

|

Azt még nehéz megítélni, hogy a Borderlands film egy jó film lenne-e, de adaptációs szempontból legalább rendben van. Legalábbis az egy perces CinemaCon bemutató alapján.

Hirdetés

A Borderlands csak az egyike azoknak a videojátékos projekteknek, melyek jelenleg Hollywoodban sorakoznak. A Lionsgate és a Gearbox közös bulija vászonra viszi a félőrült sci-fi világ legfontosabb elemeit, és egyelőre úgy tűnik, hogy a két csapat jó irányba indult a megvalósítással.

Legalábbis ezt állítják azok, akik már látták az első, egy perces ízelítőt. A stúdió ugyanis kivitt egy darabkát a filmből a CinemaConra, és az ottani újságírók láthatóan élvezték a filmrészletet.

Hirdetés

A leírás szerint Cate Blanchett karakterén, Lilithen volt a hangsúly, aki éppen egy tűzharcban próbált túlélni egy színes városi környezet közepén. Kevin Hart karaktere, Roland is jelen volt, de az első vélemények szerint Jack Black vitte el a műsort Claptrap alakításával. A robot kapott egy találatot Lilith fegyverétől, amit egy vicces egysorossal elhessegetett.

A főszereplő gárda láthatóan élvezte a karaktereket, és a világ is remekül festett a vásznon. Mindez bíztatóan hangzik, de reméljük a nagyközönséget sem váratják már sokáig: a premier elvileg 2022-re van kitűzve, így ideje lenne már egy rendes trailer érkezésének.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)