Hirdetés

A Borderlands film forgatásai befejeződtek, Claptrap megmutatta magát

|

Kapaszkodjatok meg: a Borderlands filmes adaptáció tényleg elkészülhet.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy nagyjából egy tucat videojáték filmes adaptációja senyved jelenleg a forgatói pokolban, egy külön kitüntetés járna Eli Rothnak és csapatának a legfrissebb közleményükért. A stáb ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy végeztek a Borderlands film felvételeivel, és kezdődhet az utómunka.

A projekt egyébként egy kifejezetten nagyszabású filmet kapott Hollywood nagykutyáitól, mivel a szereplőgárdában olyan nevek kaptak helyet, mint Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis és Jack Black.

Hirdetés

Utóbbi alakítja a beszélő, guruló és félőrült sci-fi szemetest, Claptrappet. A kis robot egy ikonikus karakterévé vált a Borderlands játéksorozatnak, így természetesen a filmben is nagy szerepe lesz. Sokan kíváncsiak is voltak rá, hogy hogyan is néz majd ki Claptrap az adaptációban, és most ez is kiderült.

Ugyan a poszt nem fejezete be a 20-szal kezdődő dátumot, de már egy ideje tudjuk, hogy a Borderlands film valamikor 2022-ben fog felbukkanni a mozikban. Nagyon kíváncsiak leszünk a megvalósításra, de tekintettel a színészek kilétére, és a mögéjük rakott produkciós erőforrásokra, egyelőre nincs okunk aggódni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)