Hirdetés

A Bungie játékában él tovább Lance Reddick

|

A fejlesztőcsapat elárulta, hogy még láthatjuk majd a Destiny 2-ben a színészt.

Hirdetés

Mindenki megdöbbent, amikor nemrég kiderült, hogy mindösszesen 60 éves korában elhunyt Lance Reddick, akit egyaránt imádtunk filmekben (John Wick-széria, Godzilla Kong ellen), sorozatokban (Drót, A rejtély, Castlevania) és videojátékokban (Destiny 1-2, Quantum Break, Horizon Zero Dawn) is. 

Reddick nemcsak a szinkronnal vette ki a részét a játékiparból, nagy gamer is volt, aki még a halála előtt pár órával is a Destiny 2-t pörgette, szóval fontos volt neki a Bungie lövöldéje. A közösség is szerette őt és karakterét, Zavala parancsnokot, nem meglepő, hogy miután a színész elhunyt, a játékosok összegyűltek, hogy tisztelegjenek az emléke előtt. És így tesz maga a stúdió is. 

Hirdetés

A This Week at Bungie blogbejegyzésben a csapat egy külön bekezdést szentelt annak, hogy megemlékezzen Lance Reddickről, aki elmondásuk alapján egy olyan karaktert keltett életre, aki gyakorlatilag a Destiny jelképévé vált. A Bungie szerint közel egy évtizeden keresztül az Őrzők világszerte célt és vigaszt találtak Zavala jelenlétében, amit Reddick összetéveszthetetlen hangja erősített, amely tele volt erővel, nyugalommal és nemességgel. 

A munkatársak elmondták, hogy nagyon hálásak az együtt töltött időért és bár nagyon fog hiányozni a színész, a vele kapcsolatos emlékek és a még hátralévő alakításai őrzik őt, egy életre velük marad. Ezek alapján tehát sikerült még befejezni néhány Zavalával kapcsolatos tartalmat Reddickkel, mielőtt elszólította volna őt egy olyan fantáziavilág, ahol örökké a jók nyernek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)