Hirdetés

A Castlevania sorozat alkotója most a PUBG-ből csinál animációs szériát

|

A Netflix animációs sorozata mellett az rendező több hollywoodi filmet is tető alá hozott.

Hirdetés

A Krafton Inc. bejelentette, hogy leszerződtették Adi Shankart, a Netflix Castlevania sorozatának alkotóját a PUBG animációs szériához. Shankar olyan projekteken dolgozott korábban, mint a Liam Neeson főszereplésével készült The Grey, vagy a Brad Pitt-féle Killing Them Softly.

Shankar egy tapasztalt filmkészítő, aki egyébként nagy örömmel vállalta a PlayerUnknown's Battlegrounds univerzum bővítését is.

Hirdetés

A bejelentéshez tűzött kis interjújában nem győzte hangsúlyozni, hogy nem csak szereti a PUBG-t, de a megjelenése óta tolja.

"Játékosként azóta zúzok le mindenkit PUBG-ben, mióta az 2017-ben megjelent. Hálás vagyok a Kraftonnak, hogy bíztak bennem, és nagyon izgatott vagyok hogy együtt elkezdhetjük ezt a kalandunkat."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Azért hozzátette, hogy ez a projekt nem csak azért fontos számára, mert egy világi lövész. A játékadaptációk komoly tényezőkké válhatnak a hollywoodi gépezetben.

"Számomra ez az animációs széria egy újabb lépést jelent afelé, hogy helyrehozzuk azt a felégetett hidat, ami a játékipar és Hollywood között van. Alig várom, hogy megmutathassam, hogy hogyan is néz ki egy igazi csirkevacsora."

Az animációs sorozat egy újabb próbálkozás arra, hogy a fejlesztők bővíthessék a PUBG univerzumot. Egyelőre még kérdéses, hogy mekkora sikere lesz ennek a tervnek, de Adi Shankar vezetése biztosítja, hogy rosszul senki sem fog járni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)