Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben eljátszadozhatunk a nemi szervekkel

|

A CD Projekt RED gondoskodik róla, hogy többek között a méretet is beállíthassuk.

Hirdetés

Június 11-én valami újdonságot tervez megmutatni nekünk a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 kapcsán, de szerencsére a korhatár-besorolást végző ESRB gondoskodott róla, hogy már most is legyen min csámcsogniuk a játékosoknak. 

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 az M (Mature), vagyis felnőtteknek szánt besorolást kapta meg az amerikai bizottságtól, amely nem túl meglepő, viszont az ESRB leírásából kiderül pár új érdekesség is. Ez alapján a játék meztelenséget és szexuális tartalmakat foglal magába, a játékosok kiválaszthatnak egy nemet és testreszabhatják karakterüket; a testreszabás magában foglalja a melleket, a feneket és a nemi szervek különféle méretét és kombinációit is. A besorolás szerint különböző szexuális tevékenységekben vehetünk részt más fontosabb szereplőkkel és prostituáltakkal egyaránt, ráadásul mindezt belső nézetből élhetjük majd át. Mellesleg csakhogy témánál maradjunk: olyan káromkodásokra is számíthatunk, mint a "f**k" és a "c*nt".

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A ti végigjátszásotokban női vagy férfi V-t készítetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)