Hirdetés

A Cyberpunk 2077 egy 464 oldalas hivatalos kézikönyvet is kap

|

Ha szeretnétek mindenre készen kezdeni a CD Projekt hatalmas szerepjátékát, akkor érdemes lehet beszerezni majd a hivatalos segédanyagot is.

Hirdetés

Az internet egésze tele van már Cyberpunk 2077 tanácsokkal, és az Amazonon is akadnak útmutatók a játékhoz.

Nyilván ezek még erősen kérdőjeles alkotások, mert még csupán egy maréknyi ember játszhatott ténylegesen az RPG-vel, de mindez nem is számít, tekintve, hogy a CD Projekt RED maga is elő fog jönni egy útmutatóval, ami 464 oldalon keresztül fogja segíteni a jövőbeli kalandjaidat.

A kötetben lesz rengeteg magyarázat az adott játékmechanikai elemekről, helyszínekről, és a karakterünk testreszabhatóságáról, de ami még ezeknél is fontosabb az a vaskos küldetésmagyarázó szekció.

Hirdetés

Az útmutatóban benne lesz az összes küldetés leírása extra segédletekkel, ráadásul még ábrákat is kapunk, hogy melyik küldetés hova vezet, melyik feladatsorra van befolyással, és hogy mely sztoriszálak hogyan fűződnek egymásba.

Persze a fentiek mellett még rengeteg tanács, tipp és trükk lesz a kötet oldalain, ami egyébként a Cyberpunk 2077-tel egyidőben, december 10-én jelenik meg.

Két kiadásban lesz elérhető: a 464 oldalas, puhaborítású alapkiadás 20 dollárba kerül majd, míg a 496 oldalas, extra képanyaggal és keményborítóval megtolt gyűjtői változat 40 dollárért lehet a tiétek. Mindkettőt előrendelhetitek a kiadó hivatalos oldalán keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)