Hirdetés

A Cyberpunk 2077 nem hibátlan, de ez a cosplay igen

|

Molzenna komoly melót fektetett abba, hogy elhozza Judy Alvarez karakterét a valóságba.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 ugyan letarolta a piacot, de az öröm csak addig tartott, amíg PS4-ekben és Xbox One-okban nem landolt a lemez. A játék minden verziója szenvedett kisebb-nagyobb hibáktól, a CD Projekt RED pedig a megjelenés óta dolgozik azon, hogy kiirtsa a nagyobb problémákat, és játszható állapotba hozza az évek óta várt RPG-t. A technikai problémák ellenére azért sikerült maradandót alkotni, ha mással nem is, akkor a karakterdizájnnal mindenképp.

Hirdetés

Judy Alvarez szivárványszín hajára például még sokáig emlékezni fogunk, ezzel pedig Molzenna, egy orosz cosplayer is egyetért. A hölgy összehozott egy közel tökéletes cosplayszerelést a karakterhez, és még a tetkóit is hibátlanul megvalósította.

[Self] Judy Alvarez from Cyberpunk 2077 <3 from r/cosplay

Akit egyébként érdekel, hogy a tetkók hogy jöttek össze, annak érdemes lehet felnéznie Molzenna TikTok oldalára, de az Instagram profilja is megér egy görgetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)