Hirdetés

A Cyberpunk 2077 PlayStation 1-es verziójában megvan minden, amiért szeretjük a játékot

|

Egy youtuber összerakta az év legforróbb játékának PS1-es demake-jét, és az eredmény csodálatosan borzalmas.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 pillanatnyilag a legizgalmasabb téma a játékvilágban, de nem feltétlenül a legjobb okokból. A CDPR alkotása bugosan és optimalizálatlanul jelent meg, a premiert kísérő patch szinte semmit sem segített, ám az azóta kiadott hotfixeknek hála valamivel ritkábban tapasztalunk anomáliákat, legyen szó az NPC-k viselkedéséről vagy a fizika törvényeinek érvényesüléséről. A még mindig számottevő gondnak nyilván nem örülnek sem a vásárlók, sem a részvényesek, ugyanakkor a játék számos mémet és vicces videót ihletett.

Hirdetés

Anders Lundbjörk például megmutatta, hogy milyen is lenne a játék PlayStation 1-es verziója. Természetesen a demake tartalmazza az összes olyan bugot, amivel már találkoztunk a jelenleg elérhető kiadásokban.

Tökéletes munka, de reméljük, hogy jövő ilyenkor már nem a Cyberpunk 2077 hibáival lesz tele az internet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)