Hirdetés

A Dead Island 2 egy biztosítási céggel reklámozza magát, ami garantáltan elég mélyre temet ahhoz, hogy ne kelhess ki a sírból

|

Rengeteg fura termékkapcsolást láttunk már, de olyat még nem, ami a temetésünkről gondoskodott volna.

Hirdetés

A Dead Island 2-re alapvetően megérte várni: nem hozta el a zombis játékok reneszánszát, de kellemes órákat lehet elütni vele. A Deep Silver a lehető legnagyobb közönséghez szeretne eljutni, így nem spórol a marketingen: le is szerződött a DeadHappy biztosítóval, amely örömmel gondoskodik a brit állampolgárok temetéséről.

A DeadHappy egy 2013-ban alapított biztosítási cég, ami 8000 fontért (nagyjából 3,4 millió forint) garantálja, hogy földi maradványaidat akkor is jó helyre rakják, ha nincs, aki erről gondoskodjon.

Hirdetés

A Deathwish nevű csomagjukba belefoglalhatjuk, hogy valaki a tetoválásaként hordjon minket halálunk után, vagy hogy elég mélyre temessenek majd ahhoz, hogy a zombiapokalipszis elérkezésekor a föld alatt maradhassunk. Akár még azt is kérhetjük, hogy a hamvainkat az űrbe szórják szét, a rokonainkat meg elutaztassák egy Los Angeles-i körtúrára.

Ez egy elég morbid marketingkampány, amivel kapcsolatban nem is tudjuk, hogy hogyan érezzük magunkat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)