Hirdetés

A Deadpool írói sorozatot faragnak a Twisted Metalból

|

Az őrült projekt a Sony Pictures Television és a PlayStation Productions támogatásával valósul meg.

Hirdetés

A Rhett Reese és Paul Wernick páros 2009 előtt is összehozott már pár szkriptet, de nevüket akkor ismerte meg igazán Hollywood, mikor az említett évben bemutatták a Zombielandet. Azóta pedig sorra következtek az érdekesebbnél-érdekesebb projektek: a Deadpool, az Élet, a Deadpool 2, a Zombieland 2 és a Six Underground.

Bár jelenleg dolgoznak a Clue társasjáték megfilmesítésén is, azonban van egy másik adaptáció is a markukban: David Jaffe autós akciójátéka, a Twisted Metal. 

Hirdetés

A Twisted Metal sorozatot már 2019 májusában bejelentették, azonban már akkor azt ígérték, hogy nem fogják elsietni. Valóban nem is hamarkodták el, ugyanis a Variety jelentése szerint még csak most sikerült megtalálni hozzá a forgatókönyvírókat a Reese-Wernick duó képében, továbbá Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) is csatlakozott a projekthez executive producerként.

A honlap információi alapján a Sony Pictures Television és a PlayStation Productions közös szériája egy posztapokaliptikus világban játszódó akció-komédia lesz, ahol a veszteseknek egy jobb élet reményét kínálják, cserébe azért, ha leszállítanak egy titokzatos csomagot a pusztákon keresztül - amely hemzseg a fosztogatóktól és őrültektől. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen karakterekre számíthatunk, de az már biztos, hogy a gyilkos bohóc, Sweet Tooth köztük lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)