Hirdetés

A Diablo III tulajdonképpen ugyanaz, mint a Stardew Valley... legalábbis a Google szerint

|

A Google vagy összekevert valamit, vagy őszintén hisz abban, hogy mi kapálni járunk a pokolba farmolás címszó alatt.

Hirdetés

A Google AI technológiája elképesztő dolgokra képes. Néhány napja ennek bizonyítéka volt a kezemben, ahogy a Pixel 6-om hibátlanul fordított egy beszélgetést köztem és az orosz szomszédom között, és míg a nyelvekkel tök jól elbánik, a játékokkal már keményebb dolga van.

Ezt bizonyítja a PCGamesN kollégájának felfedezése is, aki a reggeli hírkeresés közben egy nagyon fura dologra bukkant. Kiderült ugyanis, hogy az Egyesült Királyság területén a Google azt hiszi, hogy a Diablo III egy farmolós játék.

Hirdetés

A keresőóriás a Stardew Valley-t, a Harvest Moont és az Animal Crossingot sorolja ebbe a kategóriába, úgyhogy itt valami nagyon nem stimmel.

Itt most vagy az történt, hogy valaki elképesztően relaxálónak érezte a Witch Doctorral szörnyeket idézgetni és egy kisebb sereggel lemészárolni az ellenfeleit, vagy a Google olyasmit tud a Diablo IV-ről, amit mi nem, és e tudás fényében kategorizálta a harmadik részt is.

Persze az is könnyen lehet, hogy az internet annyit beszél farmolásról a Diablo franchise körül, hogy a nagy G egyszerűen összekeverte saját magát. A történtek okát megmagyarázó tippeket a kommentekbe várjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)