Hirdetés

A Diablo Immortal 6 millió forint után dobott először 5 csillagos gemet ennek a streamernek

|

Azután sem állt le, hogy korábban mindenféle eredmény nélkül ölt milliókat a mobilos Diablóba.

Hirdetés

Egyelőre megjósolhatatlan, hogy mi vár hosszútávon a Diablo Immortalra, de pillanatnyilag sikeresnek mondható a mikrotranzakciós megoldásokkal csurig töltött MMOARPG. És valószínűleg mindaddig, amíg akadnak olyan "bálnák", akiknek semmi sem drága, a Blizzardnak sem kell aggódnia a bevételek miatt.

Számíthat továbbá a feltűnésre vágyó véleményformálók akcióira is, mint amilyen az új-zélandi Quin69 performansza volt, minek során a streamer közel két és félmillió forintnak megfelelő összeget pattintott el a Diablo Immortalra annak reményében, hogy majd úszni fog az 5 csillagos gemekben, de végül egyetlen egyet sem sikerült kipörgetnie.

Hirdetés

Más ezen a ponton talán jobb belátásra tér, feladja a kísérletezést, és megfogadja, hogy egy fillért sem költ többé szerencsejáték rendszerben működő mikrotranzakciókra, ám őt nem ilyen fából faragták. Végül összesen 25 165 új-zélandi dollárt, azaz kb. 6 025 500 forintot áldozott a Diablo Immortal oldalán, mire megszerezte az első 5 csillagos gemet.

Fontos megjegyezni, hogy Quinn69 által szándékosan választott módszer a legkevésbé hatékony mind közül, nem is érdemes utánacsinálni, hacsak nem lehettek biztosak benne, hogy az akcióval elért feliratkozószám-növekedés, valamint a rajongói adományok együttesen majd fedezik a kiadásokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)