Hirdetés

A Dota 2 dokumentumfilm a Netflixen is megtekinthető lesz

|

A Dota: Dragon's Blood sikerei után a Netflix most az e-sport világ egyik legjobb dokumentumfilmjét is elérhetővé teszi a felhozatalában.

Hirdetés

A Dota: Dragon's Blood egy teljesen vállalható fantasy sztori volt a világ egyik kedvenc MOBA játékának univerzumában. Sokan vannak viszont, akik most találkoztak először a Dota névvel, így fogalmuk sincs az animét ihlető mókáról, és így leginkább nekik lesz majd nagy meglepetés Free to Play című dokumentumfilm.

A 2011-es első The International történetét elmesélő film már 2014 óta elérhető a YouTube-on, de elvileg a mai napon a Netflixre is felkerül.

Hirdetés

A Free to Play ad egy általános bemutatót a Dota 2 játékmenetéről, történelméről, és az első nagyobb világbajnokságáról, a The Internationalről. A sztorit Danil "Dendi" Ishutin, Benedict Lim "hyhy" Han Yong, és Clinton "Fear" Loomis szemszögéből élhetjük át. A srácok közül egyébként ketten még mindig aktív szereplői a Dota közösségének.

Aki nem akarja kivárni a film netflixes debütálását, az akár itt és most megnézheti az egészet:

A 2010-es évek e-sport robbanása több dokumentumfilmmel is megajándékozott bennünket, de a Free to Play marad az egyik legjobb, ami valaha készült a témában. Akit akárcsak távolról is érdekel a műfaj vagy a Dota 2 maga, az mindenképpen vessen rá egy 75 perces pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)