Hirdetés

A Dungeons & Dragons sorozat az Underdarkba visz minket?

|

A D&D széria rendezője egy interjúban beszélt új projektjéről, és ugyan túl sok részletet nem árult el, volt egy érdekes megjegyzése.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons éppen sokadik reneszánszát éli. A játék ötödik kiadása, a Critical Role és hasonló műsorok népszerűsége és a tény, hogy most sok időt töltünk online elhozta az asztali szerepjátszás aranykorát.

A Wizards ontja magából az új könyveket, mindeközben pedig készül a Critical Role rajzfilm, sorra jönnek a képregények, és már egy Dungeons & Dragons film, valamint D&D sorozat is készül. Utóbbi John Kolstad gondozásában, akinek egyébként Johnk Wick létezését is köszönhetjük, tehát nem rossz az ajánlólevél.

Hirdetés

A Collidernek adott interjújában leginkább a D&D iránti szeretetéről beszélt, de persze feljött témaként a Dungeons & Dragons film és a két projekt kapcsolata.

"Nyilván azt akarjuk, hogy minden sikeres legyen, mert az tesz jót az egész franchise-nak. Ha ez a hatalmas, negyedmilliárd dolláros látványosság sikeres lesz, az király, mert akkor a sorozatom létezhet annak árnyékában, ahonnan mélyebbre és mélyebbre áshatunk az Underdarkban".

Könnyen lehet, hogy csak egy hasonlat volt a megjegyzés, de egy Underdarkban játszódó széria nagyon jó ötletnek hangzik. A Forgotten Realms felszíne alatt húzódó tárnákban számtalan izgalmas faj és veszélyes szörnyeteg él, így izgalmas felfedezőtúra lenne azt egy sorozatban bemutatni.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)