Hirdetés

A Fall Guys karácsonyi pulcsi nem is ronda

|

A Mediatonic azt tervezte, hogy majd jól meglepnek minket egy tipikus, csúnya karácsonyi pulcsival, de nem igazán sikerült nekik.

Hirdetés

A Fall Guys fejlesztője, a Mediatonic összeállt a Numskull Designs csapatával, hogy elhozhassák neked álmaid karácsonyi pulcsiját (már ha álmaid pulcsijára mindig is egy babembert képzeltél el).

A cucc sajnos nem sikerült annyira rondára, mint egy átlag karácsonyi felső, de ezt megbocsájtjuk neki, mert világos színeivel és botladozó Fall Guy srácaival írtó cuki lett.

Hirdetés

A pulcsi 100 százalékban kötött (valószínűleg nem nagymamák által, de a kötött az kötött) és a legkisebb 3XS-es mérettől a legnagyobb 4XL-es méretig lehet belőle rendelni, ára 35 dollár (körülbelül 11 000 forint). Egyelőre csak előrendelni lehet, de valamikor a november folyamán el fogják kezdeni kiszállítani a darabokat.

A rendeléseket a GeekStore oldalán tudjátok leadni. Ha valaki karácsonyi ajándéknak szánna valami ilyesmit, akkor érdemes lesz azt mielőbb intézni, hogy még időben ideérhessen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)