Hirdetés

A Fall Guys kiadója 5 új játékkal készül 2021-re

|

A Fall Guys mögött álló kiadó szokásához híven meglehetősen szórakoztató módon jelentette be, hogy van mit mutatnia az idei évben is.

Hirdetés

Bár a Devolver Digital kalandjai messze nem az AAA kategóriában indulnak, eszement játékaikkal és az átlagtól teljesen eltérő kommunikációjukkal jócskán kilógnak az átlagos kiadók közül. Többek között az ő gondozásukban jelent meg tavaly a Fall Guys és a Serious Sam 4 is, előbbivel pedig hatalmas sikert arattak. Most bejelentették, hogy idén sem tétlenkednek majd.

Aki évről évre követi az E3-akat, annak egészen biztosan bevésődött a legutóbbi pár évben tartott Devolver Digital sajtótájékoztató, mely legalább annyira volt vicces, mint brutális. A csapaton látszik, hogy egyáltalán nem szeretnének betagozódni az öltönyösök közé, és kommunikációjukban folyamatosan feszegetik a határokat.

Hirdetés

December 30-án elárulták, hogy 2021-re is több megjelenést terveznek, de nyilvánvalóan most sem hagyták ki a lehetőséget a poénkodásra:

"Ti melyiket várjátok legjobban jövő évben a Devolver Digital öt még be nem jelentett játéka közül?"

Nyilvánvalóan ezután sem jelentettek be címeket, tehát a játékosoknak szabadon szárnyalhatott a fantáziája, hogy mit várnak a stúdiótól.

Egyelőre tehát csak annyit tudunk, hogy a Devolver Digital legalább 5 játékkal készül számunkra idén, és ha lesz közöttük legalább egy, ami kicsit is felér a Fall Guyshoz, mi már boldogok leszünk. Ha pedig még egy sajtóttájékoztatót is tartanak idén, az maga lesz a gyönyör.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)