Hirdetés

A Fallout 76 játékosai színházi társulatot alapítottak és előadták a Macbethet

|

A Bethesda sokat ekézett online játékát még mindig életben tartja a közösség.

Hirdetés

Igazán különleges dolgok születnek abból, amikor különböző művészeti formák egyesülnek, így jöhetett létre például Austin Powers és a Mass Effect világának keresztezése is, vagy amikor a zseniális a cappella csapat, a MayTree a Tom & Jerry mesét dolgozta fel.

Talán meglepő lehet, de a negatív fogadtatásáról és mellényúlásairól elhíresült, azonban az évek során sokat fejlődött Fallout 76-nak is van egy kitartó közössége, amely megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni a Bethesda akció-szerepjátékából, még ha ehhez túl is kell nyúlniuk a videojátékok határain egy színházi társulat alapításával.

Hirdetés

Márpedig a The Theatre Company pont ezért alakult meg egy csapat Fallout 76 szerepjátékos szervezésében, és céljuk az, hogy színdarabokkal szórakoztassák a nagyérdeműt a játék poszt-apokaliptikus körítésében. Az ötletet a járványhelyzet miatti megszorítások szülték, amikor a világ teátrumait be kellett zárni, a drámaszerető videojátékosokból álló banda viszont a virtuális deszkákon próbákat tartott, és élőben lépett fel a játékon belül, amit Twitchen keresztül közvetítettek. Íme egy kulisszák mögötti fotó a színészek izgatott készülődéséről: 

A The Theatre Company nemrég William Shakespeare Macbethjét állította színpadra a saját stílusú Globe Színházában, a kész előadást pedig bárki visszanézheti:

A csapat következő darabja várhatóan a Diótörő lesz az ünnepekre időzítve.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)