Hirdetés

A Fallout franchise alkotói mesélnek az Amazon Prime sorozatáról

|

A Walton Goggins és Ella Purnell szereplésével készülő adaptációról eddig csak egy képet kaptunk.

Hirdetés

25. évfordulóját ünnepli idén a Fallout széria, amelyet a Bethesda többfajta módon is megünnepel: például átmenetileg ingyenessé tették a Fallout 3: Game of the Year Editiont, next-gen frissítést kap jövőre a Fallout 4, új tematikus tartalmak érkeznek a Fallout 76-ba és befutott a legelső kép is az Amazon Prime-ra készülő sorozatváltozatból

Eddig meglehetősen kevés dolog derült ki a Fallout epizódokra szabott adaptációjáról, pusztán a készítőkről volt tudomásunk: ők Lisa Joy és Jonathan Nolan (Westworld), akik az írásért is feleltek, míg a szereplőgárdát Walton Goggins (Tomb Raider, Aljas nyolcas), Kyle MacLachlan (Twin Peaks, Dűne), Ella Purnell (Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Kick-Ass 2), Matty Cardarople (Stranger Things, Free Guy) és Aaron Moten (Next - A kód, Stu atya) erősítik. A nemrég közzétett fotónak hála már az is kiderült, hogy a túlélők a hagyományos kék alapon sárga számozású kezeslábasokban lesznek, valamint a 33-as Vault lakóit tisztelhetjük bennük. 

Hirdetés

Most az Amazon egy új videót tett közzé, amelyben a Bethesda tagjai mesélnek róla, hogy mit jelent a videojátékok közegéből átemelni a Falloutot a sorozatok világába. A két és fél perces összeállításban megszólal mindenki Todd Howardja (aki executive producerként támogatja a feldolgozást), a Fallout franchise megalkotásában segédkező Tim Cain, valamint Istvan Pely, a Bethesda művészeti vezetője is. Howardék betekintést nyújtanak abba, hogyan született meg a sorozat ötlete, és elárulták, hogy Hollywood már több mint egy évtizede szorgalmazza a projektet. 

Az, hogy ennyi idő után megvalósulhat az adaptáció nagyban köszönhető Jonathan Nolannek, aki hatalmas rajongója a franchise-nak, a videó végén be is jelentkezik a forgatás helyszínéről. Hallgassátok meg ti is, hogy miket mesélnek a széria kulcsalakjai: 

A Fallout sorozat egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de jó eséllyel jövőre láthatják majd az Amazon Prime előfizetői, hogy mit sikerült kihozni a gazdag alapanyagból. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)