Hirdetés

Oscar-jelölt filmet kaphatsz, ha a free-to-play lövöldében vásárolsz

|

A Heroes & Generals készítői úgy gondolták, még több, a 2. világháborúért rajongó gamert vehetnek rá a vásárlásra, ha Mel Gibson Oscar-jelölt filmjét is a játékbeli cuccok mellé adják.

Hirdetés

A Heroes & Generals címe alapján akár azt is hihetnénk, hogy egy sokadik mobilos Clash of Clans-klónnal van dolgunk, de nem ez a helyzet. Ezzel szemben egy nagy léptékű, free-to-play második világháborús lövöldéről van szó, ami egy meglepő üzleti húzással hívta fel magára nemrég a figyelmet.

Annak ellenére, hogy nincs nagy hírverés a játék körül, valószínűleg egészen jól teljesíthet a bevételeket illetően, ugyanis nemrég lelepleztek egy nem akármilyen bónuszt tartalmazó, játékbeli tárgyakból álló csomagot. Ha megvesszük a 22 dollárra beárazott pakkot, nem csak gyorsabban léphetük szinteket a játékban, hanem amellett, hogy gyógyító csomagokat használhatunk és különböző bónuszokat adhatunk a csapattársainknak, megnézhetjük a tavaly megjelent A fegyvertelen katona című filmet is.

A Mel Gibson rendezésében, Andrew Garfield és Sam Worthington főszereplésével készült háborús drámát ugyanis a Steamen keresztül is meg lehet vásárolni - bár Magyarországról egyelőre sajnos nem elérhető -, így a terjesztés is viszonylag könnyen megoldható. Ugyan a csomag külön-külön csupán nyolc dollárral drágább, valahol meglepő, hogy egy nem kiemelkedően népszerű játék mellé adják a hat Oscar-díjra is jelölt filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)