Hirdetés

A feladatra legalkalmasabb ember készít filmet a Sifuból

|

Az adaptáció olyan lesz, mintha a John Wick találkozna M. Night Shyamalan legutóbbi filmjével, az Idővel.

Hirdetés

Derek Kolstad napjaink egyik legkeresettebb forgatókönyvírója, hiszen olyan filmek szkriptjéért felelt, mint a John Wick franchise és a Senki, de ő írta a Netflixre készülő Splinter Cell animációs szériát is. Nem meglepő hát, hogy Kolstad neve az elmúlt években már több projekttel összefüggésben is felmerült, szeretné ugyanis tető alá hozni a My Friend Pedro videojáték adaptációját, akárcsak a Just Cause filmváltozatát és a Street Rage mozit, de évekkel ezelőtt szóba hozták egy Hitman sorozattal is. 

Úgy tűnik, hogy Kolstad még nem érzi magát elég elfoglaltnak, ugyanis a Deadline jelentése szerint újabb videojáték feldolgozásán ügyködik, méghozzá egy idén megjelentén. 

Hirdetés

Az Absolvert jegyző Sloclap 2022 elején debütált kung fu akciójátéka, a Sifu különleges koncepcióra épült, hiszen intenzíven művelhettük a harcművészetet, és ha el is buktunk, idősebben és tapasztaltabban térhettünk vissza, ez pedig egészen addig folytatódott, amíg túl aggok nem lettünk.

A honlap beszámolója alapján ebből az ötletből szeretne élőszereplős filmet készíteni a Story Kitchen produkciós cég - élen Dmitri M. Johnsonnal (Sonic) - és Derek Kolstad. Az adaptáció megtartaná a fontosabb elemeket, beleértve a bosszúsztorit, a látványos verekedést és nyilván az öregedést is. A projektet úgy írták le, mintha a John Wicket kereszteznénk M. Night Shyamalan tavaly bemutatott Idő című filmjével, amiben a karakterek percek alatt hónapokat öregednek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)