Hirdetés

A FIFA 23 csúnyán megalázta a női játékosokat

|

Rémálomba illő figurákkal borzolja a kedélyeket az EA sportjátékának legújabb frissítése.

Hirdetés

A tavaly szeptember végén piacra dobott FIFA 23 nemrég női csapatokkal is bővült, azonban a valós játékosokról mintázott digitális avatárok alaposan felborzolták a kedélyeket - írja a PCGamesN. Az EA grafikusai ugyanis finoman szólva sem életük legjobb munkáját végezték, sőt van, ahol ordítva lóg ki a lóláb, hogy talán egy picit ellazsálták az érdemi munkát.

A mostani frissítéssel ugyanis megérkeztek a játékba az amerikai National Women's Soccer League, illetve az UEFA Női Bajnokok Ligája csapatai, amely ellen most egyre-másra tiltakoznak a játékban is szereplő valódi focisták.

Hirdetés

Van, aki szerint innentől időpocsékolás a FIFA 23-mal játszani, de olyan is volt, aki felhívta rá a figyelmet, hogy a focizó nők között viszonylag kevés a kopasz játékos, olyanból pedig még kevesebb van, akinek borostás az arca.

Valaki értesítsen, ha megtalált a játékban. Madison Hammond, az Angel City 99-es játékosa...ez itt nem az

- írta Madison Hammond, aki annyiban poénra vette a dolgot, hogy a bal oldalon is látható fotót állította be az új profilképének.

Megtaláltam az elveszett ikertestvéremet...aki nyilvánvalóan férfi

- tette hozzá Janine Beckie, a Portland Thorns játékosa.

A legnagyobb meglepetés azonban valószínűleg az egyébként hosszú barna hajú Kailen Sheridant, a San Diego Wave kapusát érte, őt ugyanis az alábbi módon jelenítették meg a játékban:

A lap kereste az EA Sports képviselőit a témával kapcsolatban, de cikkünk írásakor még nem kaptak választ.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)