Hirdetés

A filmiparban is hasznát veszik a Sony játékkészítő játékának

|

A Dreamst, amivel - kis gyakorlás után - bárki készíthet más játékokat, új területen hasznosítják.

Hirdetés

A Sony Pictures Classic nemrégiben megszerezte egy animációs film jogait, ami egy szerelmes költő történetét meséli el, aki veszélyes útra indul, amely 1812-ben Bajorországban, havas hegyeket át vezeti őt. A film címe ennek megfelelően A Winter's Journey lesz, amiben CGI mellett kézzel fesstett animációk és élőszereplős részek is lesznek. A projekt legérdekesebb része azonban nem ez.

Hirdetés

A Deadline értesülése szerint a Sony úgy tervezi, hogy a filmben felhasználja majd a Dreams nevű játékot/szoftvert, amit annak idején a Media Molecule készített PlayStation 4-re. A csapat, amely korábban a LittleBigPlanetet is szállította, valószínűleg nem is sejtette, hogy a közösségben ekkora sikert arat majd az ötlet, és a legkülönfélébb élményeket hozzák el a játékba bújtatott kreatív eszköz segítségével.

A Sony által készített A Winter's Journey az első olyan film lesz, amiben a Dreams által renderelt jelenetek is helyet kapnak, a megjelenésre azonban valószínűleg még egészen sokat kell várnunk. A forgatás kezdetét valamikor júniusra várják. Ha addig is szeretnétek jobban belemerülni a Dreams által nyújtott lehetőségekbe, most akciósan elérhető a PlayStation Store-ban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)