Hirdetés

A Firewatch film lesz Hollywood következő videojátékos próbálkozása

|

Pár évvel ezelőtt már majdnem összejött a dolog, de akkor jogi problémák miatt a projekt munkálatai leálltak. Most új stúdiónál landolt a film.

Hirdetés

Még 2016-ban röppent fel először a hír, hogy készül egy Firewatch film a Good Universe nevű stúdiónál. A bökkenő akkor az volt, hogy a céget később megvette a Lionsgate, és a Firewatch jogai így visszakerültek a fejlesztőkhöz, akik azóta is keresték a megfelelő társakat. Úgy néz ki, hogy most megtalálták: a Snoot Entertainment fogja tető alá hozni az adaptációt.

Hirdetés

A stúdió társalapítói, Jess Wu Calder és Keith Calder vállalták a produceri szerepet, de a Campo Santo társalapítói, Jake Rodkin és Sean Vanaman is besegítenek majd. Ennél több részletet jelenleg egyik fél sem árult el a munkálatokról.

"Jess és Keith keményen dolgozó látnokok, hibátlan ízléssel a videojátékok terén. Ahogy 2016-ban a Good Universe-nél, úgy náluk is már az első beszélgetés után tudtuk, hogy remek partnerek lesznek."

A Firewatch 2016-ban jelent meg. és egyedi stílusáért és történetéért rengeteg kritikai elismerést gyűjtött be, miközben több mint 1 millió példány el is fogyott belőle az év végére. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a mozikasszáknál is ilyen jól szerepel-e majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)