Hirdetés

A Focus Home felvásárolt egy csapatot, ami az egyik legizgalmasabb Warhammer játékon dolgozik

|

Szorosabbra fonódott a Focus Home és a Streum On kapcsolata.

Hirdetés

A Focus Home Interactive nemrégiben bejelentette, hogy többségi részesedést szereztek a Streum On Studiónál. A nagyjából 20 fős igazi FPS-specialista, erre gyúrnak ugyanis a 2007-es alapításuk óta.

A Streum On nevével az E.Y.E. Divine Cybermancy, a Space Hulk: Deathwing és a Necromunda: Hired Gun kapcsán találkozhattunk, utóbbi idén jelenik majd meg, a tervek szerint június elsején. A két cég már 2013 óta együtt dolgozik, így a szervezeti átrendeződés csak jó hatással lehet a kapcsolatukra.

Hirdetés

A Streum On elnöke, Pierrick Le Nestour a következőképpen nyilatkozott a változással kapcsolatban:

"Nagyon boldog vagyok, hogy részesei lehetünk a Focus Home Interactive családnak. A terveink és céljaink megegyeznek, az együttműködésünk pedig mindig nagyon sikeres és gyümölcsöző volt. A célunk, hogy még ambiciózusabb és szemkápráztatóbb játékokat kínálhassunk a játékosoknak és tudjuk, hogy ebben a Focus Home a tökéletes partner."

A Streum On előző játéka, a Space Hulk: Deathwing nagy siker lett, közel 1 millió példányt adtak el belőle sikeresen a Focus-szal együttműködve. A játék minősége és a Warhammer univerzum miatt is izgalmas a nyáron érkező játékuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)