Hirdetés

A Fortnite-ban nézhetitek meg Cristopher Nolan egyik ikonikus filmjét

|

A rendező és az Epic Games együttműködése nem ért véget azzal, hogy levetítették a Tenet előzetesét a játékban.

Hirdetés

Az Epic Games minden adandó alkalmat megragad, hogy elképesztően népszerű battle royale játéka felé terelje a figyelmet. A hírveréshez már rengeteg filmstúdióval, színésszel, zenésszel és egyéb hírességgel állt össze, most pedig egy újabb nagy dobásra készül, melynek keretében Cristopher Nolan egyik filmjét vetítik majd le a játékban. 

Hirdetés

A rendező legújabb mozija, a Tenet újabb előzetest kapott, melyet a Fortnite játékosok a virtuális térben is végignézhettek egy kivetítőn. A The Game Awards atyja, Geoff Keighley most Twitteren osztotta meg az infót miszerint Nolan hamarosan egyik ikonikus filmjét is elhozza a játék rajongóinak, amit teljesen ingyen nézhetnek majd végig.

Azt egyelőre nem árulták el, hogy mikor kerül sor a bemutatóra és melyik alkotást játsszák majd, de ha a rendező legismertebb munkái közül válogatnak, akkor jó eséllyel A sötét lovag vagy az Eredet landol majd a játék mozivásznain. Az Epic egyik fejese, Donald Mustard elmondta, hogy az ötlet onnan jött, hogy nagyon szomorúak, amiért a világjárvány miatt nem járhatnak moziba, így ezt a vészmegoldást találták ki, amiben Cristopher Nolan is abszolút partnerük volt. 

A Tenet előzetese például csak a Fortnite-os bemutató után került fel a YouTube-ra és a többi médiafelületre - a film előreláthatólag július 16-án landol majd itthon a (rendes) mozikban, de látványosan eltűnt a trailerből a konkrét dátum, szóval még akár egy esetleges halasztást sem lehet kizárni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)