Hirdetés

A Fox News a Bioshock Infinite logóját használta - ó, az irónia

|

Egy amerikai híradó egy bevándorlókkal foglalkozó vitatott hír kapcsán egy olyan logót használt, ami megszólalásig hasonlít a Bioshock Infinite-ére. Kis délelőtti iróniánál talán nincs is jobb.

Hirdetés

Sajnos nemrégiben búcsúznunk kellett az Irrational Games-től, de a stúdió mesterművei a legszokatlanabb helyeken élnek tovább. Mondjuk Fox híradójában.

A Fox csinált egy interjút Texas kormányzójával, Rick Perryvel, aminek témája a határaik védelme, illetve az illegális bevándorlók voltak. Ez eddig még rendben is lenne, ez továbbra is egy elég központi téma Amerikában (gondolom ezt abból, hogy még a reptéren is mindig belefutok egy volt CIA kiképzőtisztbe, aki élvezetből motoz testüreget), viszont a tálalás elég furcsára sikerült. A Fox News ugyanis egy olyan logót használt a hírhez, ami talán egy kicsit túlságosan is hasonlít a Bioshock Infinite-éhez. 

Ezt persze Ken Levine is észrevette.

A dolog iróniája - amit nyilván tudtok, ha játszottatok a játékkal -, hogy a történet egy rasszista égi városban, Columbiában játszódik, aminek a jámbor lakói és vezetői nincsenek különösebben oda a bevándorlókért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)