Hirdetés

A galaxis őrzői rendezője megnevezte a kedvenc játékait

|

James Gunn láthatóan odáig van a szerepjátékokért, és azon belül is a sci-fikért.

Hirdetés

Számos hírességről derül ki, hogy "civilben" lelkes játékos: Megan Fox például a Mortal Kombatban csiszolja a reflexeit, míg Mila Kunis a Call of Duty és a Warcraft rajongója. Will Arnett szintén rendszeresen CoD-ozik, méghozzá Jason Bateman, Jerry O'Connell és Justin Theroux társaságában Xboxon. Zac Efron kedvence a Halo, Seth Rogen a régi játéktermi gépeken futó klasszikusokra esküszik, de Jack Blacktől és Elijah Woodtól sem állnak távol a videojátékok.

Henry Cavill aztán pláne nem szorul rá, hogy bemutassuk, a geekkedvenc színész a Witchertől a World of Warcrafton át a Warhammerig mindenbe belekóstolt, és nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem fejest is ugrott beléjük. Persze ez a legkevesebb olyasvalakitől, aki saját kezűleg rakja össze a PC-jét.

Hirdetés

A teljesség igénye nélkül született iménti felsorolásba érdemes belevenni James Gunnt is, A galaxis őrzői, Az öngyilkos osztag és a Peacemaker direktorát, akitől a minap bárki kérdezhetett a Twitteren, méghozzá abban a témában, hogy mi a három kedvenc valamije. A filmektől a képregényeken át a könyvekig sok minden szóba került, de a videojátékok sem maradtak ki.

Gunn a Star Wars: Knights of the Old Republicot, Mass Effectet és a Defense Gridet nevezte meg, tehát két, a BioWare aranykorából származó szerepjáték mellé befért a tower defense műfaj egy képviselője is. Mint később a rendező válaszából megtudtuk, minden létező játékra ráveti magát az utóbbi kategóriában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)