Hirdetés

A Ghost of Tsushima film a Kurosawa módból is ihletet meríthet

|

Chad Stahelski egy új interjúban arról beszélt, hogyan közelítik meg az adaptációt.

Hirdetés

Azt már eddig sem titkolta Chad Stahelski (John Wick filmek) rendező, hogy a lehető legautentikusabb tálalást akarják adni a Ghost of Tsushima filmváltozatának, a Sucker Punch különleges szamurájos játéka ugyanis a korábbi tervek alapján japán színészekkel, japán nyelven készülhet el, amit maga a Sony Interactive Entertainment és az adaptációkat összefogló PlayStation Productions is támogatott.

Stahelski korábban elmondta, hogy Akira Kurosawa egyike volt annak az öt embernek, aki a legnagyobb hatást gyakorolta rá egész életében, ezzel a filmmel pedig előtte is tisztelegni szeretne, ami már csak azért is könnyen megoldható, mivel maga a videojáték is Kurosawa munkásságából inspirálódott, még egy külön fekete-fehér mód is készült hozzá a mester filmjeire hajazva. 

Hirdetés

A rendező most a John Wick: 4. felvonás egyik exkluzív vetítése után tartott egy kérdezz-feleleket, amely során szóba került a Ghost of Tsushima film. Tisztában van vele, mennyire fontos a játék látványvilága, és szeretné megtalálni a módját annak, hogy ezt a filmjébe is átörökítse.

"Minden John Wick esetében megpróbáljuk egy kicsit nagyobbra építeni a világot a karakterekkel, a díszletekkel és a világítással. Amit az elmúlt néhány évben tanultunk a színezéssel [a forgatás végén] és azzal, amit az új technológiákkal és az új Alexa kamerákkal megtehetünk, az remélhetőleg lehetővé teszi, hogy az operatőri munkát olyan szintre emeljük, amit a Ghost [of Tsushima film] megérdemel."

Stahelski elárulta, hogy azt sem zárja ki, hogy a Ghost of Tsushima film a Kurosawa módot alapul véve fekete-fehér legyen, ez mindenképpen egy megbeszélés tárgyát fogja képezni. Persze ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy az egész mozikba kerülő alkotás fekete-fehér lesz, simán lehet az is, hogy csak egyes jeleneteket csinálnak meg így, vagy hogy csak a lemezes kiadásokon kap helyet egy ilyen vágás.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Stahelski azt már a The Post-Credit Podcastban mondta el pár napja, hogy a The Last of Us sorozat milyen hatással volt a projektre és rájuk: 

"Nagy lendületet kapott [a Ghost of Tsushima adaptáció] és nagy érdeklődés van iránta a The Last of Us miatt. A videojátékból filmmé válás átka valahogy feloldódott. Meg lehet csinálni. Csak szeretetet és figyelmet kell adni neki."

Ti beülnétek egy fekete-fehér Ghost of Tsushima filmre vagy inkább maradjon színes?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)