Hirdetés

A Ghost of Tsushima film rendezője egy japán nyelvű mozit akar japán színészekkel

|

A lehető legautentikusabb tálalást kapja a Ghost of Tsushima filmadaptáció.

Hirdetés

A PlayStation Productions, vagyis a Sony Interactive Entertainment 2019-ben alapított filmes részlege felel a különböző Sony videojátékok megfelelő adaptálásáért. Nekik köszönhetjük azt, hogy olyan jól sikerült idén az Uncharted mozi, és természetesen ők fogják szállítani jövőre a Gran Turismo filmet és az HBO-s The Last of Us tévésorozatot is. A távlati terveik között szerepel Twisted Metal sorozat a Peacockon, God of War széria az Amazon Prime Videón, egy Horizon 2074 sorozat a Netflixen, valamint egy Jak and Daxter film és egy Ghost of Tsushima mozi is. Számunkra most a felsorolás utolsó eleme lesz a legfontosabb.

A 2021 márciusában bejelentett Ghost of Tsushima filmet ugyanis az a Chad Stahelski fogja rendezni, aki most egy elég konkrét haditervvel állt elő. A direktor ugyanis azt szeretné, hogy filmjében japán színészek játsszanak, és a mozi nyelve is a japán legyen, ne pedig az angol.

Hirdetés

Stahelski elmondta, hogy a legendás Akira Kurosawa egyike volt annak az öt embernek, aki a legnagyobb hatást gyakorolta rá egész életében, ezért ezzel a filmmel előtte is tisztelegni szeretne. Kiemelte, hogy maga a Sony is támogatja elképzelését, miszerint japánul fognak forgatni japán színészekkel.

Chad Stahelski egyébként először kaszkadőrként vált elismert szakemberré, később pedig megrendezte az első (majd a második, a harmadik, és jövőre már a negyedik) John Wick filmet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)