Hirdetés

A Ghost of Tsushima főszereplőjét alakító színész a valóságban sem lenne csapnivaló szamuráj

|

Habár az talán egyértelmű, hogy Jin Sakai picit stílusosabban hajtotta végre a spéci mozdulatokat a játékban.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima képében tavaly egy újabb darabbal bővült azon exkluzívok listája, amelyek miatt nagyon is érdemes lehet megfontolni, hogy beruházzon az ember a Sony egyik előző vagy jelenlegi generációs masinájára.

A Sucker Punch csapata remek szamurájos kalandot szállított le nekünk, és a játékban egy csomó olyan különleges mozdulatot figyelhettünk meg, amit némi gyakorlás után a valóságban is be lehet mutatni.

Hirdetés

Egy bizonyos Daisuke Tsuji pedig vállalkozott a feladatra, és megpróbálta élőben is bemutatni jó néhány harci manővert. Talán így önmagában nem mond sokat ez a név, de valójában arról a színészről van szó, aki arcával, hangjával és mozgásával segített életre kelteni a Ghost of Tsushima főszerelőjét, Jin Sakai-t. Tsuji nemrég egy japán színész, Toru Uchikado vendége volt, és közösen igyekeztek lemásolni a Sucker Punch szamurájának bizonyos megmozdulásait.

Ha volt szerencsétek a játékhoz, akkor valószínűleg ismerősek lesznek az olyan támadások, mint a Swordbreaker vagy a Flurry Strike, amelyek Jint látva egyszerűnek tűnhetnek, ám a valóságban azért picit más a helyzet. Ahogy az a közel 16 perces videóból is kiderült, néha még a katana elrakása is nehézséget okozhat, de azért Tsuji és Uchikado is elég jól vették az akadályokat.

A két színész még egy párbajt is előadott, amit mindenféle filmes körítéssel feldobva nézhetünk meg.

Ti a játék melyik mozdulatát tudnátok profin leutánozni? A rókasimogatás elég egyszerűnek tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)