Hirdetés

A God of War film kapcsán lelombozó választ adott a Sony

|

A Sony egyelőre az Uncharted mozira koncentrál, de rákérdeztek az újságírók arra is, hogy mikor várható esetleg egy God of War filmadaptáció.

Hirdetés

Nemrég a The New York Times egy nagyobb cikkben foglalkozott a készülő Uncarted mozival, egy új képet is mutattak a filmadaptációból. Joggal merült fel az újságírókban a kérdés, hogy mi a helyzet eközben a többi nagy Sony szériával, elvégre Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment fejese korábban azt mondta, hogy az Uncarted film még csak a kezdet.

Egy esetleges God of War mozi kapcsán azonban nem nyilatkozott biztatóan a Sony azon képviselője, akivel a The New York Times elbeszélgetett.

Hirdetés

Egészen pontosan az a válasz született meg, hogy jelenleg egyáltalán nem dolgoznak God of War filmadaptáción, és a közeljövőben nem is érdemes erre számítani. Kiderült azonban, hogy jelenleg 10 másik videojátékok alapján készülő mozifilm tervben van a Sony Picturesnél, szóval ha Kratost nem is fogjuk egyhamar mozivásznon látni, más közkedvelt Sony karakterekkel azért összefuthatunk a vetítőtermekben és a nappalinkban. Azt már tudjuk, hogy készül egy Twisted Metal tévésorozat, egy Ghost of Tsushima mozifilm, és persze az HBO javában dolgozik a The Last Of Us sorozaton is.

Ti melyik Sony játék filmadaptációját néznétek meg a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)