Hirdetés

A God of War mellett sorozat készül a Horizon Zero Dawn és a Gran Turismo alapján is

|

A legnagyobb streaming platformokat veszi célba a Sony saját fejlesztésű játékainak adaptációival.

Hirdetés

Ha egy videojátékos franchise-nak sikerül megvetnie a lábát más médiumokon is, az hatalmasat lendíthet az ismertségén, ami több vásárlót eredményezhet a folytatások esetében, minek hatására még többen nézik meg a következő filmet vagy sorozatévadot, és így akár egy pozitív spirál is beindulhat. Feltehetően erre számított a Sony, amikor ringbe küldte az Uncharted adaptációt, és ugyanez a megfontolás vezérelte, amikor zöld utat adott a Twisted Metal sorozatnak, vagy az HBO-s The Last of Us-nak.

De nem az Anthony Mackie főszereplésével forgatott produkció az egyetlen készülőfélben lévő alkotás, amelynek valamely PlayStation-játék képezi az alapját, ugyanis a Sony három másik franchise-zal is ki szeretne lépni a gaming buborékjából.

Hirdetés

A Press Start Australia számolt be róla, hogy Jim Ryan egy befektetők körében megtartott kérdezz-felelek során három élőszereplős sorozatprojektet is szóba hozott, a Horizon Zero Dawnt, a korábban már beharangozott God of Wart, valamint a Gran Turismót. Érdekes módon nem kötelezi el magát a Sony egyik streaming platform vagy prémium kábelcsatorna mellett sem, mert Aloy kalandja a Netflix, Kratos bosszútörténete pedig az Amazon Prime Video kínálatát fogja erősíteni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A száguldás szerelmeseinek szóló Gran Turismo sorozat otthonáról egyelőre nem esett szó. Az pedig eddig sem volt titok, hogy a The Last Of Us Pedro Pascallal az HBO-n köt ki, míg a Twisted Metalt az NBC-hez tartozó Peacock várja tárt karokkal.

Ti melyikre vagytok leginkább kíváncsiak a Sony játékaiból készülő sorozatok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)