Hirdetés

A God of War Ragnarök főszereplője véget vetne a konzolháborúnak

|

Christopher Judge a BAFTA díjátadó gáláján szólt a szekértáborokba tömörülő játékosokhoz.

Hirdetés

Miután 18-ból 11 kategóriában jelölték, a God of War Ragnarök számított a BAFTA favoritjának, de az is benne volt a pakliban, hogy a legtöbb díjátadón taroló Elden Ringet nevezik meg, amikor a 2022-es év játékának kihirdetésére kerül sor. Ehelyett azonban sokak megdöbbenésére a Vampire Survivors csípte meg az első helyet.

A Santa Monica Studio alkotásának azonban így sem kellett szégyenkeznie, összesen hat trófeával távozott a gáláról, köztük azzal a szobrocskával, amely a legjobb főszereplőt illette. A Kiemelkedő előadó vezető szerepben kategória győztese nem más volt, mint a Kratost szinkronizáló Christoper Judge.

Hirdetés

A színész, aki örömmel eljátszaná az Amazon sorozatában is a karaktert, hosszú beszédben méltatott mindenkit, aki hozzájárult a God of War Ragnarök sikeréhez, illetve akik nélkül nem állhatott volna abban a pillanatban a színpadon. Egy ponton azonban kiszólt a rajongókhoz is, arra biztatva őket, hogy vessenek véget az értelmetlen ellenségeskedésnek.

"Legyetek kedvesebbek egymással. Annyival több közös van bennetek, mint amennyi elválaszt. Mindegy, hogy melyik platformot és melyik játékot szeretitek, mindannyian a játékosok közösségéhez tartoztok. Szálljatok le egymásról!"

Megszívlelendő szavak, remélhetőleg nem találnak majd süket fülekre.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)