Hirdetés

A Google mai játéka megtanít pizzát szeletelni

|

A Google Doodle ma egy pizzás játékot rejt, de ha nem vagy szakmabeli, meg fogsz izzadni vele.

Hirdetés

Hiszem, hogy pizzát csak úgy lehet rendeltetésszerűen fogyasztani, ha azt négy vágással nyolc egyenlő szeletre osztjuk. Négy szeletnél túl szélesek a cikkek, a hat is határeset, de a nyolc minden szempontból optimális.

A Google játékának alkotói azonban egészen másképp látták, sőt, nem is azt kérik tőlünk, hogy az elénk tett pizzákat szabályosan, igazságosan osszuk fel. 

Hirdetés

A logóra kattintva elérhető játékban a feladat az, hogy a megadott szempontok alapján, adott számú vágással szeleteljünk. Láthatjuk, hogy egy-egy szeletnek mit kell tartalmaznia, ezért gondos tervezés szükséges a három csillaghoz. A feladat olykor meglehetősen nehéz, mert a rendszer szigorúan veszi a pontosságot. A Magyaros pizzáért egyébként külön hálásak vagyunk, ahogy azért is, hogy mindegyiknél a zöld pizzaszelet ikonra kattintva olvashatunk a variáció eredetéről, összetevőiről. Próbáljátok ki, aztán mondjátok el, hogy sikerült!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)