Hirdetés

A Gotham Knightsnak semmi köze nem lesz a Gotham Knightshoz

|

A DC-nél volt egy marketinges, aki szerint két Gotham Knights is létezhet egymáshoz időben nagyon közel, de mégis teljesen függetlenül.

Hirdetés

A 2022-es év őszén érkezik egy Gotham Knigths videojáték, amelyben a DC univerzum kölkei harcba szállnak Batman halála után a Sötét lovag ellenfeleivel, hogy megmentsék szeretett városukat. 2023 elején érkezik egy Gotham Knight című sorozat, amelyben a DC univerzum kölkei harcba szállnak Batman halála után a Sötét lovag ellenfeleivel, hogy megmentsék szeretett városukat.

Nem kell marketingszakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk itt a problémát (azon felül, hogy a sorozat borzalmasnak tűnik), így nem csoda, hogy a játékot váró rajongókban felmerült a kérdés, vajon a szériának lesz-e bármi köze a WB Games Montréal coop mókájához.

Hirdetés

A fejlesztők igyekeztek gyorsan eloszlatni a kételyeket (talán ők is látták a sorozat első előzetesét):

"A játék, és az érkező sorozat osztoznak ugyan a címükben, de nincs semmilyen más kapcsolat köztük."

A játék egyébként a képregények sztoriját tervezi követni, ahol Batman korábbi társai összeállnak a köpenyes igazságosztó korábbi ellenfeleivel szemben. A sorozat finoman szólva is szabadosan kezeli majd az alapművet, bár a trailer alapján nem ez lesz a legnagyobb gondja.

A Gotham Knights egyébként 2022. október 25-én érkezik majd, de csak PC-re és jelenlegi generációs konzolokra. A régebbi hardverek tulajdonosai ebből most kimaradnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)