Hirdetés

A GTA V Michaeljének hangját adó színész szerint a Rockstar játéka megváltoztatta az életét

|

Ned Luke már a visszavonulást tervezgette, amikor befutott a felkérés, és az első felvételek után érezte, hogy nagyon jó helyre került.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen vitáznának azzal, hogy a Grand Theft Auto V az elmúlt évtized egyik legjelentősebb játéka, amit az is remekül mutat, hogy így nyolc évvel a megjelenés után is ritka az olyan hét, amikor nincs ott a tíz legjobban fogyó cím között. De nem csak a játékosoknak, a projekten dolgozóknak is nagyon fontos alkotás volt ez, legalábbis Ned Luke számára mindenképp.

Hirdetés

A Michael hangját kölcsönző színész most egy interjúban osztott meg néhány kulisszatitkot, érdekességet és anekdotát a játék készültéről, és arra is kitért, hogy számára milyen fontos volt ez a munka. Elmondása szerint egyáltalán nem hallott a Rockstar Gamesről korábban, és meglehetősen ódzkodott attól, hogy egy videojátékban szerepeljen. Végül azért vállalta el, mert korábban már úgy határozott, hogy visszavonul a színészettől, és egy szünet után ez volt az első felkérése.

Már a munkálatok kezdetén nagyon megtalálta a közös hangot a Trevort játszó Steven Oggal, akiről több története is van. Elmondása szerint a színész komolyan beleélte magát a prosztó karakter szerepébe, és a felvételek alatt sokat eregetett, amivel nyilván feldobta a munkálatokat. 

Ned Luke végül egyáltalán nem bánta meg, hogy elvállalta a szerepet, hiszen a karrierjén is rengeteget lendített és az IMDb színészeket osztályozó listáján is hatalmasat ugrott. Nagyon a szívéhez nőtt a játék, és arról is mesélt, hogy szívesen visszatért volna egy DLC erejéig, de a Rockstar Games sajnos elég hamar közölte, hogy nem terveznek semmi ilyesmit (pedig mind hogy reménykedtünk).

Luke korábban figyelmeztette a túl lelkes játékosokat, hogy ne higgyenek a GTA 6 pletykának, így részben neki köszönhetjük, hogy megtudtuk: még sokat kell várnunk egy új címre. Viszont, ha esetleg valakinek kimaradt volna a GTA V, az az újgenerációs konzolok megjelenésekor bepótolhatja, hiszen a játék azokra is megjelenik, immár a harmadik konzolciklust átívelve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)