Hirdetés

A Gyűrűk Ura látványáért felelős stúdió egy titokzatos játékon dolgozik

|

Peter Jackson Wetája egy kiemelt franchise-t bővíthet.

Hirdetés

Nemrég még azért szerepelt a Peter Jackson által alapított vizuális effektekkel foglalkozó cég, a Weta Digital a hírekben, mert a játékmotorjával ismert Unity szemet vetett rá: a közelmúltban bejelentette a vállalat, hogy 1,62 milliárd dollárért megvásárolja a Wetát, és annak technológiáját, valamint eszközeit integrálni kívánja a saját felhőplatformjába, hogy bárki használhassa azokat.

Ezúttal viszont másért került a figyelem középpontjába a Weta, méghozzá egy izgalmas álláshirdetés miatt. 

Hirdetés

A Weta Facebook oldalán megjelent hirdetés szerint a leendő új munkatársuk segít majd a csapatnak "élvonalbeli játékok" létrehozásában, beleértve a stúdió következő projektjét, amely egy "hihetetlenül gazdag és inspiráló licencen alapul, amely elégedettséggel tölti majd el a játékosokat és a rajongókat világszerte".  A cég honlapján található leírás továbbá elárulja, hogy egy játékproducert keresnek a következő - PC-re és konzolokra megjelenő - projektjükhöz, amely állítólag egy a "szívükhöz nagyon közel álló világhírű IP-n" alapul. Ez utóbbi kifejezés arra utal, hogy a vállalattal leginkább egybenőtt franchise-ról, A Gyűrűk Uráról lehet szó, ugyanakkor a csapat olyan brandeken is dolgozott 1993-as megalapítása óta, mint a King Kong, a Wonder Woman, az Avatar, A majmok bolygója és a Shang-Chi, szóval bármi lehet.

A Weta egyébként 2012-ben indította el videojátékos divízióját játék- és filmipari veteránokkal, Új-Zélandon. A brigád számos projekten dolgozott már (például a Combonauts nevű VR-játékon), és olyan partnerekkel működött együtt, mint a Disney, a Nintendo, a Fox, a Universal és a Hasbro. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)