Hirdetés

A Halo sorozatnak megvannak a maga nehézségei, okkal nem ért még ide

|

Ugyan a későbbi Halo játékok küldetései meglehetősen filmszerűek lettek, de ez nem jelenti azt, hogy egy sorozatot könnyű összehozni belőlük.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, akkor 2022-ben végre képernyőkre kerülhet a Halo sorozat, ami évek óta a tervezői pokolban senyved. A 343 Industries csapatából ezúttal Kiki Wolfkill beszélt az IGN.com újságírójának a miértekről.

Az alapoktól felépíteni egy sorozatot eleve nem könnyű, de a Halo alapjait tekintve még extra nehézségeket is hozott az asztalra.

Hirdetés

A játék célja alapvetően az, hogy minket rakjon bele Master Chief páncéljába. Persze hősünknek vannak beszédes pillanatai, de a lényeg, hogy miénk lehessen a karakter, és az ikonikus sisak mögül az akcióra koncentrálhassunk. Egy sorozatnál más a felállás.

"Azt kérjük az emberektől, hogy dőljenek hátra, és hagyják, hogy megmutassuk a Chief egy olyan oldalát, amit a játékban nem láthattak."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy FPS sok szempontból limitált, ami a történetmesélést illeti, de a sorozat csapata ezen próbál túllendülni.

"Azt reméljük, hogy végigpörgetitek a játékot és lesz egy elképzelésetek arról, hogy ki is ez a karakter, aztán azt félreteszitek és élvezitek majd ezt a másfajta élményt. Más fényben láthatjátok majd a karaktert anélkül, hogy lebomlana a kép, ami kialakult bennetek a játékok után."

A csapatban rengeteg tehetséges és lelkes alkotó dolgozik, akik mind a lehető legjobbat akarják kihozni a szériából a maguk, és a rajongók kedvéért is. Mi nagyon reméljük, hogy ez sikerülni fog.

Kiki Wolfkill-lel egyébként mi is készítettünk egy interjút a legutóbbi Game Pass fesztivál során:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)