Hirdetés

A Hitman tévésorozat egészen sokkoló megoldással indít majd

|

A 47-es ügynök jellegzetességéhez hozzátartozik a kopasz fej. Itt kicsit máshogy indul a sztori.

Hirdetés

Még 2017-ben jelentette be a Hulu, hogy Hitman tévésorozatot készít, melyért nem más, mint Derek Kolstad felel majd, akinek a John Wicket is köszönhetjük. Az adaptáció egy játékhű akció-dráma lesz, amiben a 47-es ügynöknek... nos, LESZ HAJA.

Akiknek esetleg nem annyira ismerős a Hitman széria és nem értik, hogy miért hír az, ha valakinek haja van, eláruljuk, hogy az ügynök historikusan, kultikus jelleggel kopasz. Ez remekül is áll neki. A hír egyenesen a rendezőtől érkezett, ő maga árulta el a Collidernek, hogy bizony a 47-es hajkoronával mutatkozik majd be a műsor elején. De azért nagyon megijedni nem kell.

Hirdetés

Mielőtt a Hitman rajongók kiakadnának, azt is megtudtuk, hogy a sztori szempontjából fontos a haj, hiszen ez takarja el a híres vonalkódot az ügynök (és mindenki más) elől. Az első rész végén fogja csak ezt felfedezni, ami csavart hoz majd a történetben.

A John Wick rendezője végre sikerre viheti a tévében is a Hitman szériát, amire már korábban is több próba volt, ezek viszont rendre elhasaltak. Kolstad elmondta, hogy nem egy szimpla bérgyilkost akarnak felépíteni, a 47-es ügynök egy sokkal részletesebb karakter lesz, morális kérdésekkel és nehéz döntésekkel gazdagítva. Kíváncsiak leszünk rá, csak aztán csillanjon a napfény a fejtetőn, vagy nagy bajban leszünk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)