Hirdetés

A hivatalos Animal Crossing csukák simogatóan puhának tűnnek

|

Nem biztos, hogy bejárnánk velük egy lakatlan szigetet, de felvenni őket olyan lehet, mint bebújni egy nagy takaró alá a tábortűz mellett.

Hirdetés

A Puma már egy ideje megszerezte a jogokat a Nintendo játékaihoz, de az első próbálkozásuk nem volt túl nagy siker. Az Animal Crossing témát láthatóan jobban eltalálták: a világoskék és zöld borítás, a halvány ikonok, és a helyenként beköszönő bőrszínű kiemelés tökéletesen átadják a játék laza hangulatát.

A cipők dizájnját a Puma Wild Ride modellre alapozták, és a lenti képeken látható páros lesz az első a háromdarabos szériából.

Hirdetés

A cipőkkel gyakorlatilag tökéletesen eltalálták az Animal Crossing érzetét, de a Puma nem csak a lábadra támad: többféle ruhadarabot is piacra dobnak majd, köztük a lent látható pulóvert is.

Pontos méretezést, megjelenési dátumot és árazást még nem tudunk, de annyi már biztos, hogy ezek elérhetőek lesznek felnőtt és gyerekméretekben is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)